Nutplaza.com

Klant: Nutplaza – Tools: Illustrator, Shopify, HTML, CSS, Javascript

Nutplaza.com is een online B2B leverancier van noten, gedroogd fruit en zaden. Zij hadden al jarenlange ervaring met wereldwijde import en distributie van noten, gedroogd fruit en zaden in grote hoeveelheden (minimaal 1 pallet), maar wilden met een webwinkel ook kleinere zaken bereiken. Jouw lokale delicatessenzaak of notenkraam kan middels Nutplaza snel en gemakkelijk producten bestellen.

De webshop is opgezet in Shopify met het thema Wokiee. Wokiee is een krachtig thema met veel mogelijkheden, maar Nutplaza wilde deze wat aangepast hebben aan hun specifieke wensen: niet alleen functioneel, maar zij wilden ook graag een eigen en uniek design. Ik heb daarom een ontwerp gemaakt, en op basis daarvan het thema aangepast en gestyled, inclusief een aantal maatwerk ‘bouwstenen’ om pagina’s mee op te bouwen.

Daarnaast functioneer ik voor Nutplaza als een soort ‘Shopify vraagbak’ in de opstartfase: ik help ze wegwijs te worden in de wondere wereld van Shopify en geef advies bij nieuwe wensen, bijvoorbeeld het meertalig maken van de site.