Privacyverklaring

18/08-2021 – Jouw privacy is voor Digital Animal van groot belang. Deze website voldoet dan ook aan all privacywetgeving. Dit houdt in dat je gegevens veilig zijn en dat ze netjes gebruikt worden, en niet zonder jouw toestemming. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke informatie over jou via deze website verzameld wordt, en voor welke doeleinden. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan contact met me op.

Cookies

Deze website gebruikt enkel technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy (zie het kopje ‘Google Analaytics’).

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Door deze data te analyseren kan de website de optimale gebruikerservaring bieden. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Het is Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Tevens worden voor deze Google Analytics toepassing de IP-adressen geanonimiseerd.

Beveiliging

Deze website maakt gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en de website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens verstuurt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer er iets gewijzigd wordt aan deze website wat impact heeft op jouw privacy, dan wordt natuurlijk ook deze privacyverklaring aangepast. Hierboven kun je zien wanneer de laatste versie is gepubliceerd.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Je hebt het recht om alle persoonsgegevens die Digital Animal van jouw heeft in te zien of aan te laten passen. Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact  opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens Digital Animal van jou heeft en wat daarmee wordt gedaan
  • inzage in de precieze persoonsgegevens
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, om zeker te stellen dat er geen gegevens van de verkeerde persoon worden aangepast of verwijderd.

Klacht indienen

Als je vindt dat je niet op de juiste manier wordt geholpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.